Wie zoeken we?

Ben je geschikt?

Ben jij enthousiast, communicatief vaardig en heb je IT-skills? Verdien dan een leuk bedrag per klus via Fiksi. Of het nu gaat om het goed instellen van de WIFI-router, het verwijderen van een computervirus of het configureren van een app op de smart TV, jij bent de expert! Zie hieronder de inschrijfvoorwaarden voor het platform. Heb je ze gelezen?

Ja, schrijf mij in!

Opleiding en leeftijd

Je volgt een bèta-opleiding aan HBO of universiteit. Of je hebt al een MBO-diploma van een IT-opleiding op niveau 4 in the pocket. Wij controleren dit met behulp van je diplomauittreksel en inschrijvingsbewijzen van je opleiding. Je moet 18 jaar of ouder zijn.

Voldoe je niet helemaal aan het bovenstaande maar kun je wel goed uitleggen waarom je een prima expert zou zijn? Meld je dan ook gewoon aan en leg het ons uit. Elke aanmelding wordt handmatig gecontroleerd.

Computers en techniek zijn je passie

Computers en gadgets zijn helemaal 'jouw ding'. Je vindt het een uitdaging high tech apparaten aan de gang te krijgen. Als iemand in jouw kennissenkring een probleem met zijn computer of thuisnetwerk heeft, ben jij die jongen of dat meisje dat ze altijd weten te vinden. Om je te vragen of jij niet 'even kunt helpen'.

Je lost de puzzel op

Je laat je niet uit het veld slaan bij een technische uitdaging. Je weet welke tools en apps je het best kunt gebruiken bij een bepaalde uitdaging. Als je het antwoord op een probleem even niet paraat hebt, weet je het met je internetskills wel ergens te vinden. Kortom, je bent best wel geeky.

Je hebt sociale skills

Je bent sociaal vaardig. Niet alleen op sociale media maar vooral in het dagelijks leven. Je kunt goed luisteren en door vragen tot de kern van het probleem doordringen. Je luistert naar de wens van de klant en bent pas tevreden met een oplossing als de klant dat ook is.