Heeft u een vraag?

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons dan een berichtje.

Stuur bericht

Snel. Onze zoekproces werkt grotendeels geautomatiseerd. Gemiddeld wordt binnen 2 uur een expert gevonden en heeft u dus zeer snel een afspraak op een van door u aangegeven tijdstippen. In 80% van de gevallen zelfs binnen een uur!

Als u kiest voor de spoedoptie, dan kan er zelfs binnen 24 uur een expert bij u op de stoep staan. Anders is de eerst mogelijke datum voor een afspraak overmorgen. Weken wachten op hulp is dus niet aan de orde.

U geeft zelf aan op welke datum en welke dagdelen u een expert kunt ontvangen. Wij regelen vervolgens een afspraak binnen uw voorkeuren en geven u een exacte tijd voor de afspraak. Zo hoeft u niet hele dagdelen vrij te houden.

Ja, geen enkel probleem! Neem dan even contact op. Wij stellen dan in overleg met u een afspraak samen waarin de verschillende werkzaamheden worden uitgevoerd voor een vaste totaalprijs met een aantrekkelijke korting op de gebruikelijke tarieven.

We hebben meer dan 400 experts in heel Nederland. De kans is dus groot dat we ook u kunnen helpen. Als er niet genoeg experts in uw omgeving actief zijn, zullen we dit binnen enkele uren melden.

Onze experts kunnen veel. Vaak zijn problemen te verhelpen door het vinden van de juiste instellingen op de computer of ander apparaat, de installatie van drivers of het optimaliseren van het apparaat.

Heeft u echter een kapotte harde schijf, defect beeldscherm of een ander kapot onderdeel, dan kunnen de experts u niet altijd direct helpen maar wel adviseren wat de beste optie is. En wellicht kan in overleg met u een vervolgafspraak gemaakt worden om een kapot onderdeel te vervangen.

Zodra u een klus heeft doorgegeven, leggen wij deze voor aan de experts in uw omgeving. U heeft bij het plaatsen van de klus zelf aangegeven wanneer u beschikbaar bent.

Als een van de experts de klus aanneemt, plant hij een afspraak binnen door u aangegeven beschikbare tijdvakken en krijgt u per e-mail een bevestiging van de afspraak en het tijdstip. Als u een mobiel telefoonnummer opgaf, zenden we u ook een bericht per SMS.

Als het onverhoopt niet lukt om een expert te vinden, stellen wij u daarvan op de hoogte. We blijven zoeken tot maximaal 18 uur voorafgaande aan de laatst mogelijke datum/tijd die u opgaf. Weten we al eerder dat we uw opdracht niet kunnen koppelen aan een expert, dan hoort u dat zoveel eerder als mogelijk.

Ja! Bij ons betaalt u nooit vooraf. Pas als de expert bij u langs is geweest om u te helpen met uw vraag, betaalt u. Veilig en vertrouwd met iDEAL. De geslaagde betaling wordt altijd bevestigd met een e-mail.

Iedere expert is door ons gescreend. Zo moet de student een uittreksel uit het diplomaregister aan ons over leggen en wordt zijn identiteit tevens vastgesteld door controle van zijn mobiele nummer en e-mailadres. Elke student wordt door ons handmatig toegevoegd aan de database. Dus niet iedereen kan zo maar expert bij Fiksi worden. Verder vragen wij onze klanten de dienstverlening te waarderen. Als een expert beneden gemiddeld scoort of er klachten over hem zijn, wordt hij van het platform uitgesloten. Als u een willekeurig loodgietersbedrijf belt, krijgt u ook een onbekende loodgieter aan huis. Daarin zit weinig verschil.