Wij houden van simpel, snel en tevreden klanten

Vaste prijzen, geen uurtarieven

Wij houden van simpel. Daarom hebben wij duidelijke vaststaande prijzen waardoor u geen onverwacht hoge kosten achteraf hoeft te verwachten. Heldere prijzen, geen abonnementen of voorrijkosten. Want onze filosofie is dat u betaalt voor een oplossing en niet voor tijd.

Snel: binnen een uur een afspraak

En we houden van snel! In de meeste gevallen weten wij u binnen een uur van een afspraak te voorzien voor een dagdeel dat u zelf kiest. Eerlijk is eerlijk, dat lukt niet altijd. Maar gemiddeld lukt het wel u binnen drie uur nadat u uw vraag bij ons neerlegde aan een expert te koppelen. Daar zijn we best trots op.

Heeft u spoed? Dan kunnen wij binnen 24 uur (kantooruren) een expert laten langskomen. Zo bent u zo snel mogelijk geholpen en kunt u verder met uw werk.

98% van de klanten beveelt ons aan

Wij proberen altijd de klant tevreden te maken. En dat lukt ons goed. Uit onafhankelijke beoordelingen van 1725 klanten op Kiyoh blijkt dat maar liefst 98% van de klanten ons aanbeveelt en ons gemiddeld met een 9,4 waardeert. Bekijk hier al onze klantreviews.

Hoe werkt het?

Kies uw vraag

Met onze handige opdrachtmodule kiest u snel een van de meest voorkomende diensten en plaatst u een opdracht. Komt u er niet uit of twijfelt u? Dan kunt u contact opnemen.

Expert wordt gezocht

Wij zoeken een geschikte expert om u te helpen. Bij u in de buurt om u aan huis te helpen, of op afstand als de opdracht dat toelaat en u daarvoor gekozen heeft.

Hulp aan huis

Bij een opdracht aan huis komt de expert langs op een door u gekozen dag en tijd. Of, als dat kan én u dat wilt, bedient een expert uw computer op afstand alsof hij bij u thuis is.

Een glaasje cola...

Eigen ervaringen uit lang vervlogen tijden zijn de basis van Fiksi geweest. Wij, Rob en Jarno, groeiden op tijdens de opkomst van de computer. Midden jaren 80 deed de homecomputer zijn intrede bij ons. Beiden werden gegrepen door de techniek en mogelijkheden. Het was echter tevens de tijd dat slechts enthousiastelingen met een meer dan normale belangstelling voor het apparaat zich er mee bezighielden en zich de nodige kennis verwierven. Nu zouden we ze 'geeks' noemen.

Daarna rukte de PC op onder het grote publiek. Het werd een onmisbaar apparaat voor vele dagelijkse toepassingen. Toch was het apparaat voor de doorsnee gebruiker niet altijd begrijpelijk. Wij hadden een kennisvoorsprong en als er zich een probleem voordeed, wisten velen ons te vinden.

"Jij hebt er verstand van, kom je me even helpen?" Later werd het: "Ik heb jouw nummer doorgegeven aan [iemand waarvan je nog nooit gehoord had] en gezegd dat jij wel even kunt langskomen voor zijn computerprobleem." Voordat je het wist zat je als tiener bij mensen die je niet of nauwelijks kende een aantal uren een probleem op te lossen. Bij vertrek mocht je blij zijn als je ondertussen een glas cola had gekregen.

De tijden en technieken zijn veranderd maar behoefte aan hulp bij elektronica aan huis is er nog steeds. Met onze ervaringen in het achterhoofd ontstond het eerste idee voor Fiksi. Een platform om consumenten met een hulpvraag te koppelen aan handige computerstudenten die tegen eerlijke, vaste prijzen een klus kunnen uitvoeren. Want wij zijn ervan overtuigd dat consumenten voor goede digitale hulp aan huis méér dan een glaasje cola over hebben.