Les en uitleg

Technologie kan soms complex zijn, maar onze experts maken het eenvoudig. Ze komen naar u toe en bieden persoonlijke instructies en uitleg om u te helpen het beste uit uw technologie te halen. Of u nu wilt leren hoe u een nieuwe app gebruikt, hulp nodig heeft bij het instellen van uw e-mail, of wilt weten hoe u uw privacy-instellingen kunt beheren, onze experts zijn er om u te helpen. Zij maken technologie begrijpelijk en toegankelijk voor iedereen, gewoon vanuit het comfort van uw eigen huis.

Les en uitleg

Waarmee mogen we u helpen?

Een uur les en uitleg

vanaf € 39,-

Wilt u iets doen met uw software maar weet u niet precies wat u moet doen? Laat u online helpen met een uur persoonlijke les en uitleg door een ervaren expert.

Twee uur les en uitleg

vanaf € 129,-

Als u uitleg wilt bij het gebruik van programma's, websites, of als algemene gebruikersvragen heeft, kunt u een van onze experts laten langskomen om u persoonlijk te helpen. Boek nu twee uur persoonlijke hulp.

Drie uur les en uitleg

vanaf € 189,-

Als u uitleg wilt bij het gebruik van programma's, websites, of als algemene gebruikersvragen heeft, kunt u een van onze experts laten langskomen om u persoonlijk te helpen. Boek nu drie uur persoonlijke hulp.

Hoe werkt het?

Kies uw vraag

Met onze handige opdrachtmodule kiest u snel een van de meest voorkomende diensten en plaatst u een opdracht. Komt u er niet uit of twijfelt u? Dan kunt u contact opnemen.

Expert wordt gezocht

Wij zoeken een geschikte expert om u te helpen. Bij u in de buurt om u aan huis te helpen, of op afstand als de opdracht dat toelaat en u daarvoor gekozen heeft.

Hulp aan huis

Bij een opdracht aan huis komt de expert langs op een door u gekozen dag en tijd. Of, als dat kan én u dat wilt, bedient een expert uw computer op afstand alsof hij bij u thuis is.

Snelle hulp aan huis

Snelle hulp aan huis

Met computerhulp aan huis krijgt u de hulp van een expert die direct bij u thuis aan de slag gaat. Geen wachttijden of vervelende reistijden naar een reparatiecentrum. Snel, gemakkelijk en efficiënt.

Beschikbaar in heel Nederland

Met 400+ experts in heel Nederland kunnen we u (bijna altijd) aan huis helpen.

Vaste prijs per afspraak

Bij ons weet u vooraf precies wat de afspraak kost. Dus geen onverwacht hoge rekening achteraf.

Klanttevredenheid: 9,4

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4. U kunt dus vertrouwen op hoogwaardige service.

Wij helpen u graag aan huis in...