Netwerk en WIFI

Een vlot en stabiel thuisnetwerk is essentieel in het digitale tijdperk. Onze gespecialiseerde experts komen bij u thuis om uw WIFI en netwerk in te stellen, te optimaliseren en beveiligen. We begrijpen hoe belangrijk een betrouwbare internetverbinding is en daarom zorgen we voor een vlotte setup en een snelle, betrouwbare verbinding die u in staat stelt om moeiteloos te surfen, streamen en werken vanuit uw eigen huis.

Netwerk en WIFI

Waarmee mogen we u helpen?

Netwerk instellen

vanaf € 69,-

Uw netwerk instellen kan best ingewikkeld zijn. Onze experts helpen u uw (draadloze) netwerk goed in te stellen en te beveiligen zodat u uw apparaten probleemloos kunt gebruiken.

Netwerk of WIFI-probleem oplossen

vanaf € 69,-

Als u problemen heeft met de verbinding van uw computer met internet of WiFi, komt er een expert aan huis om uw computer en netwerk weer goed te laten werken en te beveiligen.

Draadloos bereik verbeteren

vanaf € 99,-

Laat een van onze experts de instellingen van uw netwerk optimaliseren zodat u zorgeloos kunt internetten. Verhelp verbindingsproblemen met de juiste instellingen of krijg hulp bij het instellen van apparatuur om het bereik te vergroten.

Netwerk en router beveiligen

vanaf € 69,-

Voor veilig internet is een goed beveiligd netwerk een vereiste. Onze experts stellen uw netwerkbeveiliging in en zorgen dat onbevoegden geen toegang tot uw netwerk kunnen verkrijgen.

Overige vragen netwerk en WIFI

vanaf € 99,-

Heeft u een andere vraag met betrekking tot uw netwerk of WIFI? Onze experts helpen u graag. Krijg tot twee uur persoonlijke ondersteuning, hulp en uitleg aan huis van onze experts.

Hoe werkt het?

Kies uw vraag

Met onze handige opdrachtmodule kiest u snel een van de meest voorkomende diensten en plaatst u een opdracht. Komt u er niet uit of twijfelt u? Dan kunt u contact opnemen.

Expert wordt gezocht

Wij zoeken een geschikte expert om u te helpen. Bij u in de buurt om u aan huis te helpen, of op afstand als de opdracht dat toelaat en u daarvoor gekozen heeft.

Hulp aan huis

Bij een opdracht aan huis komt de expert langs op een door u gekozen dag en tijd. Of, als dat kan én u dat wilt, bedient een expert uw computer op afstand alsof hij bij u thuis is.

Snelle hulp aan huis

Snelle hulp aan huis

Met computerhulp aan huis krijgt u de hulp van een expert die direct bij u thuis aan de slag gaat. Geen wachttijden of vervelende reistijden naar een reparatiecentrum. Snel, gemakkelijk en efficiënt.

Beschikbaar in heel Nederland

Met 400+ experts in heel Nederland kunnen we u (bijna altijd) aan huis helpen.

Vaste prijs per afspraak

Bij ons weet u vooraf precies wat de afspraak kost. Dus geen onverwacht hoge rekening achteraf.

Klanttevredenheid: 9,4

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4. U kunt dus vertrouwen op hoogwaardige service.

Wij helpen u graag aan huis in...