Computer en laptop

Ervaart u problemen met uw computer of laptop? Onze experts staan klaar om u snel op afstand te helpen. Door veilige software voor hulp op afstand te gebruiken, kunnen we uw apparaat op afstand bedienen, inspecteren, problemen opsporen en oplossen.

Computer en laptop

Waarmee mogen we u helpen?

Gebruiksklaar maken van computer

vanaf € 69,-

Een nieuw gekochte computer werkt niet zo maar. De netwerkverbinding moet worden ingesteld, de printer aangesloten, software moet worden geïnstalleerd, overbodige door de fabrikant meegeleverde software verwijderd. Bezorg uzelf een vliegende start en laat het goed regelen door een expert.

Opschonen en versnellen (APK)

vanaf € 39,-

Geef uw computer een versnelling door een grondige opruiming van overbodige bestanden, programma's en andere rommel. De expert zorgt voor schoonmaak en defragmentatie van de harde schijf, controle op virussen en malware, verwijdering van onnodige software en overbodige bestanden en de installatie van de laatste updates.

Vastlopende computer verhelpen

vanaf € 109,-

Als uw computer vastloopt of er op willekeurige momenten mee stopt, kan een expert deze problemen verhelpen door een grondige controle van het besturingssysteem. Als het nodig is, kan hij voor een herinstallatie met een frisse start zorgen.

Windows-installaties en upgrades

vanaf € 89,-

Verouderde versies van Windows kunnen een risico voor uw veiligheid zijn. Laat daarom een nieuwe versie installeren door een expert.

Apple-installaties en upgrades

vanaf € 115,-

Laat een van onze experts een nieuwe versie van MacOS installeren zodat uw Apple weer up to date is.

Installatie van softwarepakketten

vanaf € 39,-

Wilt u bepaalde software installeren maar u bent niet zeker over hoe u het moet instellen? Onze experts kunnen u op afstand helpen en de software naar wens voor u instellen zoals u het wilt.

Virussen en malware verwijderen

vanaf € 99,-

Een computervirus kan een ernstig beveiligingsrisico voor uw computer zijn. Gedraagt uw computer zich de laatste tijd raar en onverwacht? Laat een controle doen op virussen en deze verwijderen door een van onze experts.

Overige vragen

vanaf € 39,-

Heeft u een andere vraag met betrekking tot uw computer of laptop? Stel uw vraag en onze experts helpen u persoonlijk aan huis.

Hoe werkt het?

Kies uw vraag

Met onze handige opdrachtmodule kiest u snel een van de meest voorkomende diensten en plaatst u een opdracht. Komt u er niet uit of twijfelt u? Dan kunt u contact opnemen.

Expert wordt gezocht

Wij zoeken een geschikte expert om u te helpen. Bij u in de buurt om u aan huis te helpen, of op afstand als de opdracht dat toelaat en u daarvoor gekozen heeft.

Hulp aan huis

Bij een opdracht aan huis komt de expert langs op een door u gekozen dag en tijd. Of, als dat kan én u dat wilt, bedient een expert uw computer op afstand alsof hij bij u thuis is.

Snelle hulp aan huis

Snelle hulp aan huis

Met computerhulp aan huis krijgt u de hulp van een expert die direct bij u thuis aan de slag gaat. Geen wachttijden of vervelende reistijden naar een reparatiecentrum. Snel, gemakkelijk en efficiënt.

Beschikbaar in heel Nederland

Met 400+ experts in heel Nederland kunnen we u (bijna altijd) aan huis helpen.

Vaste prijs per afspraak

Bij ons weet u vooraf precies wat de afspraak kost. Dus geen onverwacht hoge rekening achteraf.

Klanttevredenheid: 9,4

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4. U kunt dus vertrouwen op hoogwaardige service.

Wij helpen u graag aan huis in...