Telefoon en tablet

Onze experts bieden hulp aan huis voor uw telefoon en tablet. Ze stellen uw nieuwe apparaat in voor gebruik, installeren nieuwe apps, optimaliseren de prestaties van uw apparaat en helpen u bij het overzetten van gegevens. We werken met alle merken en modellen en hebben de kennis en ervaring om uw mobiele apparaten weer optimaal te laten werken.

Telefoon en tablet

Waarmee mogen we u helpen?

Apparaat gebruiksklaar maken

vanaf € 69,-

Uw nieuwe smartphone of tablet werkt niet vanzelf. De netwerkverbinding moet worden ingesteld, uw e-mailaccount moet gekoppeld worden en uw favoriete apps moeten worden geïnstalleerd. Laat een expert uw apparaat goed instellen om het in gebruik te kunnen nemen.

Contactgegevens overzetten

vanaf € 69,-

Als u een nieuwe smartphone of tablet heeft, wilt u misschien de contactgegevens van uw oude naar het nieuwe apparaat overzetten.

Apparaat aan netwerk koppelen

vanaf € 69,-

Lukt het u niet uw mobiele apparaat aan uw netwerk te koppelen? Onze experts lukt het wel. Boek een expert en u kunt uw mobiele apparaten zorgeloos gebruiken.

Overige vragen telefoon en tablet

vanaf € 89,-

Heeft u een andere vraag over uw telefoon of tablet? Onze experts helpen u graag. Krijg voor € 89,- tot twee uur persoonlijke ondersteuning, hulp en uitleg aan huis van onze experts.

Hoe werkt het?

Kies uw vraag

Met onze handige opdrachtmodule kiest u snel een van de meest voorkomende diensten en plaatst u een opdracht. Komt u er niet uit of twijfelt u? Dan kunt u contact opnemen.

Expert wordt gezocht

Wij zoeken een geschikte expert om u te helpen. Bij u in de buurt om u aan huis te helpen, of op afstand als de opdracht dat toelaat en u daarvoor gekozen heeft.

Hulp aan huis

Bij een opdracht aan huis komt de expert langs op een door u gekozen dag en tijd. Of, als dat kan én u dat wilt, bedient een expert uw computer op afstand alsof hij bij u thuis is.

Snelle hulp aan huis

Snelle hulp aan huis

Met computerhulp aan huis krijgt u de hulp van een expert die direct bij u thuis aan de slag gaat. Geen wachttijden of vervelende reistijden naar een reparatiecentrum. Snel, gemakkelijk en efficiënt.

Beschikbaar in heel Nederland

Met 400+ experts in heel Nederland kunnen we u (bijna altijd) aan huis helpen.

Vaste prijs per afspraak

Bij ons weet u vooraf precies wat de afspraak kost. Dus geen onverwacht hoge rekening achteraf.

Klanttevredenheid: 9,4

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4. U kunt dus vertrouwen op hoogwaardige service.

Wij helpen u graag aan huis in...