E-mail

Bij problemen met het instellen of gebruiken van uw e-mail, zijn onze experts hier om te helpen. Zij helpen u aan huis om uw e-mailaccounts te installeren, beveiligen en organiseren. Van het oplossen van login-problemen tot het adviseren over de beste manieren om spam te vermijden, ons team zorgt ervoor dat u weer snel en gemakkelijk contact kunt maken met uw digitale wereld.

E-mail

Waarmee mogen we u helpen?

E-mailaccount installeren

vanaf € 39,-

Een e-mailaccount installeren en instellen in uw favoriete e-mailprogramma is niet altijd gemakkelijk. Laat een expert op afstand helpen om u op uw eigen computer te helpen met het werkend krijgen van de e-mail.

Probleem met e-mail oplossen

vanaf € 39,-

Onze experts helpen u veilig op afstand bij het oplossen van problemen met uw e-mail. U wordt snel geholpen zodat u geen belangrijke mails meer hoeft te missen.

E-maildata overzetten of verhuizen

vanaf € 79,-

Soms wilt u uw e-mails verhuizen van het ene naar het andere apparaat. Bijvoorbeeld als u een nieuwe computer kocht en de e-mails van de oude computer wilt bewaren. Onze experts helpen u met de verhuizing zodat u uw e-mail als voorheen kunt blijven gebruiken.

Overige vragen e-mail

vanaf € 89,-

Heeft u een andere vraag met betrekking tot uw e-mail of e-mailprogramma? Onze experts helpen u graag. Krijg tot twee uur persoonlijke ondersteuning, hulp en uitleg aan huis van onze experts.

Hoe werkt het?

Kies uw vraag

Met onze handige opdrachtmodule kiest u snel een van de meest voorkomende diensten en plaatst u een opdracht. Komt u er niet uit of twijfelt u? Dan kunt u contact opnemen.

Expert wordt gezocht

Wij zoeken een geschikte expert om u te helpen. Bij u in de buurt om u aan huis te helpen, of op afstand als de opdracht dat toelaat en u daarvoor gekozen heeft.

Hulp aan huis

Bij een opdracht aan huis komt de expert langs op een door u gekozen dag en tijd. Of, als dat kan én u dat wilt, bedient een expert uw computer op afstand alsof hij bij u thuis is.

Snelle hulp aan huis

Snelle hulp aan huis

Met computerhulp aan huis krijgt u de hulp van een expert die direct bij u thuis aan de slag gaat. Geen wachttijden of vervelende reistijden naar een reparatiecentrum. Snel, gemakkelijk en efficiënt.

Beschikbaar in heel Nederland

Met 400+ experts in heel Nederland kunnen we u (bijna altijd) aan huis helpen.

Vaste prijs per afspraak

Bij ons weet u vooraf precies wat de afspraak kost. Dus geen onverwacht hoge rekening achteraf.

Klanttevredenheid: 9,4

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4. U kunt dus vertrouwen op hoogwaardige service.

Wij helpen u graag aan huis in...