Printer en scanner

Als uw printer of scanner thuis problemen geeft, laat ons team van experts u dan helpen. Ongeacht of het een technisch probleem is, de installatie van een nieuw apparaat, of gewoon hulp bij het gebruik ervan, onze experts komen bij u aan huis om ervoor te zorgen dat uw printer of scanner goed werkt. Wij bieden deskundige ondersteuning voor alle soorten printers en scanners, zodat u probleemloos kunt printen en scannen.

Printer en scanner

Waarmee mogen we u helpen?

Nieuwe printer of scanner installeren

vanaf € 69,-

Nieuwe printer of scanner? Onze experts helpen u bij het aansluiten installeren. Ongeacht het merk of type. Snel en vakkundig en voor een vaste prijs.

Probleem met printer/scanner

vanaf € 69,-

Problemen met uw printer of scanner? Onze experts verhelpen de problemen met instellingen, drivers of netwerkverbinding.

Overige vragen printer en scanner

vanaf € 89,-

Heeft u een andere vraag met betrekking tot printer of scanner? Onze experts helpen u graag. Krijg tot twee uur persoonlijke ondersteuning, hulp en uitleg aan huis van onze experts.

Hoe werkt het?

Kies uw vraag

Met onze handige opdrachtmodule kiest u snel een van de meest voorkomende diensten en plaatst u een opdracht. Komt u er niet uit of twijfelt u? Dan kunt u contact opnemen.

Expert wordt gezocht

Wij zoeken een geschikte expert om u te helpen. Bij u in de buurt om u aan huis te helpen, of op afstand als de opdracht dat toelaat en u daarvoor gekozen heeft.

Hulp aan huis

Bij een opdracht aan huis komt de expert langs op een door u gekozen dag en tijd. Of, als dat kan én u dat wilt, bedient een expert uw computer op afstand alsof hij bij u thuis is.

Snelle hulp aan huis

Snelle hulp aan huis

Met computerhulp aan huis krijgt u de hulp van een expert die direct bij u thuis aan de slag gaat. Geen wachttijden of vervelende reistijden naar een reparatiecentrum. Snel, gemakkelijk en efficiënt.

Beschikbaar in heel Nederland

Met 400+ experts in heel Nederland kunnen we u (bijna altijd) aan huis helpen.

Vaste prijs per afspraak

Bij ons weet u vooraf precies wat de afspraak kost. Dus geen onverwacht hoge rekening achteraf.

Klanttevredenheid: 9,4

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4. U kunt dus vertrouwen op hoogwaardige service.

Wij helpen u graag aan huis in...