Dataherstel en backup

Het beschermen van uw kostbare gegevens is onze prioriteit. Onze experts in dataherstel en backup helpen u aan huis om verloren bestanden te herstellen, regelmatige back-ups te maken of u te helpen bij het opzetten van een betrouwbaar backup-systeem. We begrijpen hoe belangrijk uw gegevens zijn en we zetten ons in om ze te beveiligen.

Dataherstel en backup

Waarmee mogen we u helpen?

Gewiste data herstellen

vanaf € 99,-

Bent u per ongeluk bestanden kwijtgeraakt doordat u ze verwijderde of uw computer crashte? Onze experts kunnen proberen de bestanden alsnog terug te halen. Stel uw waardevolle bestanden veilig door een expert in te schakelen.

Backup van bestaande data

vanaf € 79,-

Het regelmatig maken van backups is van belang om uw belangrijkste bestanden te beschermen tegen verlies. Door een expert van Fiksi in te schakelen, zorgt u dat backups kunt maken.

Data overzetten tussen apparaten

vanaf € 79,-

Soms wilt u data overzetten van het ene naar het andere apparaat. Bijvoorbeeld omdat u een nieuwe laptop heeft gekocht en de bestanden van de oude laptop wilt bewaren op de nieuwe. Onze experts helpen u met het overzetten van de data.

Veilig wissen van data

vanaf € 49,-

Als u uw oude apparatuur verkoopt, recyclet of weggooit, vernietig dan eerst uw persoonlijke data. U wilt immers niet dat vreemden daarin kunnen rondsnuffelen. De Fiksi-experts wissen uw data zodanig dat deze niet meer te reconstrueren is.

Overige vragen over data

vanaf € 99,-

Heeft u een andere vraag met betrekking tot data, backups en cloudoplossingen? Onze experts helpen u graag. Krijg voor tot twee uur persoonlijke ondersteuning, hulp en uitleg aan huis van onze experts.

Hoe werkt het?

Kies uw vraag

Met onze handige opdrachtmodule kiest u snel een van de meest voorkomende diensten en plaatst u een opdracht. Komt u er niet uit of twijfelt u? Dan kunt u contact opnemen.

Expert wordt gezocht

Wij zoeken een geschikte expert om u te helpen. Bij u in de buurt om u aan huis te helpen, of op afstand als de opdracht dat toelaat en u daarvoor gekozen heeft.

Hulp aan huis

Bij een opdracht aan huis komt de expert langs op een door u gekozen dag en tijd. Of, als dat kan én u dat wilt, bedient een expert uw computer op afstand alsof hij bij u thuis is.

Snelle hulp aan huis

Snelle hulp aan huis

Met computerhulp aan huis krijgt u de hulp van een expert die direct bij u thuis aan de slag gaat. Geen wachttijden of vervelende reistijden naar een reparatiecentrum. Snel, gemakkelijk en efficiënt.

Beschikbaar in heel Nederland

Met 400+ experts in heel Nederland kunnen we u (bijna altijd) aan huis helpen.

Vaste prijs per afspraak

Bij ons weet u vooraf precies wat de afspraak kost. Dus geen onverwacht hoge rekening achteraf.

Klanttevredenheid: 9,4

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4. U kunt dus vertrouwen op hoogwaardige service.

Wij helpen u graag aan huis in...