Computerhulp op afstand

Ervaart u problemen met uw computer of laptop? Onze experts staan klaar om u snel op afstand te helpen. Door veilige software voor hulp op afstand te gebruiken, kunnen we uw apparaat op afstand bedienen, inspecteren, problemen opsporen en oplossen.

Of het nu gaat om softwarefouten, installatieproblemen of prestatieoptimalisatie, wij bieden snelle en efficiënte hulp waarbij het lijkt alsof onze expert gewoon bij u aan huis uw computer bedient. Technische stress behoort tot het verleden met ons team aan uw zijde.

Computerhulp op afstand

Waarmee mogen we u helpen?

Opschonen en versnellen (APK)

vanaf € 39,-

Geef uw computer een versnelling door een grondige opruiming van overbodige bestanden, programma's en andere rommel. De expert zorgt voor schoonmaak en defragmentatie van de harde schijf, controle op virussen en malware, verwijdering van onnodige software en overbodige bestanden en de installatie van de laatste updates.

E-mailaccount installeren

vanaf € 39,-

Een e-mailaccount installeren en instellen in uw favoriete e-mailprogramma is niet altijd gemakkelijk. Laat een expert op afstand helpen om u op uw eigen computer te helpen met het werkend krijgen van de e-mail.

Probleem met e-mail oplossen

vanaf € 39,-

Onze experts helpen u veilig op afstand bij het oplossen van problemen met uw e-mail. U wordt snel geholpen zodat u geen belangrijke mails meer hoeft te missen.

Een uur les en uitleg

vanaf € 39,-

Wilt u iets doen met uw software maar weet u niet precies wat u moet doen? Laat u online helpen met een uur persoonlijke les en uitleg door een ervaren expert.

Installatie van softwarepakketten

vanaf € 39,-

Wilt u bepaalde software installeren maar u bent niet zeker over hoe u het moet instellen? Onze experts kunnen u op afstand helpen en de software naar wens voor u instellen zoals u het wilt.

Overige vragen

vanaf € 39,-

Heeft u een andere vraag met betrekking tot uw computer of laptop? Stel uw vraag en onze experts helpen u persoonlijk aan huis.

Hoe werkt het?

Kies uw vraag

Met onze handige opdrachtmodule kiest u snel een van de meest voorkomende diensten en plaatst u een opdracht. Komt u er niet uit of twijfelt u? Dan kunt u contact opnemen.

Expert wordt gezocht

Wij zoeken een geschikte expert om u te helpen. Bij u in de buurt om u aan huis te helpen, of op afstand als de opdracht dat toelaat en u daarvoor gekozen heeft.

Hulp aan huis

Bij een opdracht aan huis komt de expert langs op een door u gekozen dag en tijd. Of, als dat kan én u dat wilt, bedient een expert uw computer op afstand alsof hij bij u thuis is.

Snelle hulp aan huis

Snelle hulp aan huis

Met computerhulp aan huis krijgt u de hulp van een expert die direct bij u thuis aan de slag gaat. Geen wachttijden of vervelende reistijden naar een reparatiecentrum. Snel, gemakkelijk en efficiënt.

Beschikbaar in heel Nederland

Met 400+ experts in heel Nederland kunnen we u (bijna altijd) aan huis helpen.

Vaste prijs per afspraak

Bij ons weet u vooraf precies wat de afspraak kost. Dus geen onverwacht hoge rekening achteraf.

Klanttevredenheid: 9,4

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4. U kunt dus vertrouwen op hoogwaardige service.

Wij helpen u graag aan huis in...