Televisie en radio

Laat onze televisie- en radio-experts uw entertainmentervaring naar een hoger niveau tillen. Of u nu hulp nodig heeft bij de installatie van uw nieuwe flatscreen, uw favoriete radiostation niet meer kunt vinden of problemen ondervindt met uw afstandsbediening, onze experts komen naar u toe om u aan huis te helpen. Met hun diepgaande kennis van de nieuwste technologieën en apparatuur, zorgen ze voor kristalheldere beelden en perfect geluid in uw eigen huis.

Televisie en radio

Waarmee mogen we u helpen?

Televisie instellen voor gebruik

vanaf € 69,-

Een moderne TV biedt vele mogelijkheden. Digitale televisie, Netflix, Youtube en andere apps die het televisie kijken hebben veranderd. Maar het moet wel allemaal ingesteld worden om het goed werkend te krijgen. Onze experts helpen u graag met het instellen van uw televisie.

Digitaal audiosysteem instellen

vanaf € 89,-

Digitale audiosystemen zoals de Sonos, Bose SoundTouch of Samsung Wireless Audio maken het luisteren van de muziek die u wilt mogelijk in uw hele huis. Onze experts stellen uw systeem zo in dat het geheel naar uw wens werkt.

Slimme speaker instellen

vanaf € 89,-

Uw Google Home, Amazon Alexa of andere slimme speaker moet aangesloten en ingesteld worden om optimaal te kunnen functioneren. De Fiksi-experts krijgen het werkend voor u.

Apparaat met televisie verbinden

vanaf € 49,-

Vele apparaten kunnen met de televisie verbonden worden. Tablet, telefoon, extra speakers. Onze experts weten hoe dit moet en helpen u graag als u er zelf niet meer uitkomt.

Streaming audio of video instellen

vanaf € 69,-

Op moderne TV's en radio's kunt u video en audio van internet afspelen. Onze experts stellen uw apparaat in zodat u kunt genieten van het eindeloze aanbod aan muziek en video dat internet u biedt.

Chromecast instellen

vanaf € 69,-

De Google Chormecast is een apparaatje dat uw televisie uitbreidt met vele mogelijkheden. Netflix, YouTube, het tonen van foto's vanaf uw telefoon of tablet. De Chromecast maakt het mogelijk op uw TV. Onze experts helpen u met de installatie.

Overige vragen televisie en radio

vanaf € 89,-

Heeft u een andere vraag over uw TV, radio, video of audio? Onze experts helpen u graag. Krijg voor € 89,- tot twee uur persoonlijke ondersteuning, hulp en uitleg aan huis van onze experts.

Hoortoestel aansluiten op TV

vanaf € 69,-

Heeft u een TV-set voor uw hoortoestel gekocht en lukt het niet om deze goed aan te sluiten op uw TV? Onze experts helpen u voor een lage vaste prijs bij de aansluiting.

Hoe werkt het?

Kies uw vraag

Met onze handige opdrachtmodule kiest u snel een van de meest voorkomende diensten en plaatst u een opdracht. Komt u er niet uit of twijfelt u? Dan kunt u contact opnemen.

Expert wordt gezocht

Wij zoeken een geschikte expert om u te helpen. Bij u in de buurt om u aan huis te helpen, of op afstand als de opdracht dat toelaat en u daarvoor gekozen heeft.

Hulp aan huis

Bij een opdracht aan huis komt de expert langs op een door u gekozen dag en tijd. Of, als dat kan én u dat wilt, bedient een expert uw computer op afstand alsof hij bij u thuis is.

Snelle hulp aan huis

Snelle hulp aan huis

Met computerhulp aan huis krijgt u de hulp van een expert die direct bij u thuis aan de slag gaat. Geen wachttijden of vervelende reistijden naar een reparatiecentrum. Snel, gemakkelijk en efficiënt.

Beschikbaar in heel Nederland

Met 400+ experts in heel Nederland kunnen we u (bijna altijd) aan huis helpen.

Vaste prijs per afspraak

Bij ons weet u vooraf precies wat de afspraak kost. Dus geen onverwacht hoge rekening achteraf.

Klanttevredenheid: 9,4

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4. U kunt dus vertrouwen op hoogwaardige service.

Wij helpen u graag aan huis in...