Overige vragen e-mail

Onze deskundigen kunnen helpen met alle aspecten van e-mailmanagement, van het opzetten van automatische antwoorden tot het organiseren van uw inbox. Wij zijn hier om al uw e-mailvragen te beantwoorden. Oplossingen voor ZZP en MKB: Gebruikt u uw e-mail zakelijk maar is de inrichting niet professioneel geregeld? Wordt uw agenda bijvoorbeeld niet goed gesynchroniseerd tussen verschillende apparaten? Wij zijn in staat om een professionele Exchange e-mailserver in te richten waarbij u meerdere e-mailboxen kunt beheren en agenda's kunt delen en beheren. Ongeacht op welk apparaat u werkt of waar u bent. (prijs: Op aanvraag).

Overige vragen e-mail

Hoe werkt het?

Kies uw vraag

Met onze handige opdrachtmodule kiest u snel een van de meest voorkomende diensten en plaatst u een opdracht. Komt u er niet uit of twijfelt u? Dan kunt u contact opnemen.

Expert wordt gezocht

Wij zoeken een geschikte expert om u te helpen. Bij u in de buurt om u aan huis te helpen, of op afstand als de opdracht dat toelaat en u daarvoor gekozen heeft.

Hulp aan huis

Bij een opdracht aan huis komt de expert langs op een door u gekozen dag en tijd. Of, als dat kan én u dat wilt, bedient een expert uw computer op afstand alsof hij bij u thuis is.

Snelle hulp aan huis

Snelle hulp aan huis

Met computerhulp aan huis krijgt u de hulp van een expert die direct bij u thuis aan de slag gaat. Geen wachttijden of vervelende reistijden naar een reparatiecentrum. Snel, gemakkelijk en efficiënt.

Beschikbaar in heel Nederland

Met 400+ experts in heel Nederland kunnen we u (bijna altijd) aan huis helpen.

Vaste prijs per afspraak

Bij ons weet u vooraf precies wat de afspraak kost. Dus geen onverwacht hoge rekening achteraf.

Klanttevredenheid: 9,4

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4. U kunt dus vertrouwen op hoogwaardige service.