Smart home en domotica

Upgrade uw huis naar een moderne, slimme woning met onze smart home en domotica diensten. Onze experts komen naar u toe en helpen u bij het kiezen, installeren en integreren van slimme apparaten. Van slimme thermostaten en lichtsystemen tot camera's, we hebben de kennis om uw woning in een handomdraai om te toveren tot een slimme woning. Geniet van het gemak en comfort van een intelligent huis, aangepast aan uw persoonlijke behoeften en levensstijl.

Smart home en domotica

Waarmee mogen we u helpen?

Slimme thermostaat instellen

vanaf € 69,-

Een slimme thermostaat zet de verwarming aan of uit en is via de smartphone op afstand te bedienen. Maar het moet eerst wel allemaal ingesteld en verbonden worden. Onze experts bieden hulp.

Slimme speaker instellen

vanaf € 89,-

Uw Google Home, Amazon Alexa of andere slimme speaker moet aangesloten en ingesteld worden om optimaal te kunnen functioneren. De Fiksi-experts krijgen het werkend voor u.

IP-camera instellen

vanaf € 69,-

Uw IP-camera geeft u een veilig gevoel. Om van afstand uw huis te kunnen bekijken via uw telefoon, moet het systeem wel ingesteld worden. Onze experts regelen het.

Overige vragen smart home en domotica

vanaf € 99,-

Heeft u een andere vraag over smart home of domotica? Onze experts helpen u graag. Krijg tot twee uur persoonlijke ondersteuning, hulp en uitleg aan huis van onze experts.

Hoe werkt het?

Kies uw vraag

Met onze handige opdrachtmodule kiest u snel een van de meest voorkomende diensten en plaatst u een opdracht. Komt u er niet uit of twijfelt u? Dan kunt u contact opnemen.

Expert wordt gezocht

Wij zoeken een geschikte expert om u te helpen. Bij u in de buurt om u aan huis te helpen, of op afstand als de opdracht dat toelaat en u daarvoor gekozen heeft.

Hulp aan huis

Bij een opdracht aan huis komt de expert langs op een door u gekozen dag en tijd. Of, als dat kan én u dat wilt, bedient een expert uw computer op afstand alsof hij bij u thuis is.

Snelle hulp aan huis

Snelle hulp aan huis

Met computerhulp aan huis krijgt u de hulp van een expert die direct bij u thuis aan de slag gaat. Geen wachttijden of vervelende reistijden naar een reparatiecentrum. Snel, gemakkelijk en efficiënt.

Beschikbaar in heel Nederland

Met 400+ experts in heel Nederland kunnen we u (bijna altijd) aan huis helpen.

Vaste prijs per afspraak

Bij ons weet u vooraf precies wat de afspraak kost. Dus geen onverwacht hoge rekening achteraf.

Klanttevredenheid: 9,4

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4. U kunt dus vertrouwen op hoogwaardige service.

Wij helpen u graag aan huis in...