profiteer van korting

Korting voor klanten Alleeninkt.nl

Fiksi geeft klanten van Alleeninkt.nl met printer- en computerproblemen een forse korting.

  • Beschikbaar in heel Nederland
  • Vaste prijs per afspraak
  • Klanttevredenheid: 9,4

Fiksi en Alleeninkt.nl

Fiksi en Alleeninkt.nl, twee Nederlandse bedrijven, gaan samenwerken. Fiksi is een landelijk bedrijf dat klanten aan huis of op afstand helpt met problemen met hun elektronica. Alleeninkt.nl is een populaire webshop voor printerinkt en kantoorartikelen.

In deze samenwerking lost Fiksi printerproblemen op bij de mensen thuis. Als het probleem is opgelost, plakt de expert met toestemming van de klant een speciale sticker op de printer. Deze sticker geeft de klant twee grote voordelen.

Het eerste voordeel is dat de klant levenslange korting krijgt bij Alleeninkt.nl. Zo kunnen mensen voordelig nieuwe inkt voor hun printer kopen. Het tweede voordeel is dat de klant altijd bij Fiksi terecht kan voor hulp aan huis bij vragen of problemen met hun printer (of andere apparatuur natuurlijk). En dat ook met een mooie korting!

Door deze samenwerking maken Fiksi en Alleeninkt.nl het leven van hun klanten een stuk makkelijker. Ze helpen op deze wijze de klant niet alleen met het oplossen van technische problemen, maar zorgen ook voor korting op printerinkt en bieden blijvende ondersteuning. Dit is een mooi voorbeeld van hoe bedrijven samen kunnen werken om het beste voor hun klanten te doen.

printer-cartridge

Waarmee mogen we u helpen?

Nieuwe printer of scanner installeren

vanaf € 69,-

Nieuwe printer of scanner? Onze experts helpen u bij het aansluiten installeren. Ongeacht het merk of type. Snel en vakkundig en voor een vaste prijs.

Hulp bij nieuwe inktcartridge

vanaf € 69,-

Heeft u nieuwe inkt van Alleeninkt.nl maar wilt u hulp bij de plaatsing en ingebruikname? Onze expert helpt u graag aan huis met een korting van 10% op de normale prijs!

Probleem met printer/scanner

vanaf € 69,-

Problemen met uw printer of scanner? Onze experts verhelpen de problemen met instellingen, drivers of netwerkverbinding.

Overige vragen printer en scanner

vanaf € 89,-

Heeft u een andere vraag met betrekking tot printer of scanner? Onze experts helpen u graag. Krijg tot twee uur persoonlijke ondersteuning, hulp en uitleg aan huis van onze experts.

Hoe werkt het?

Kies uw vraag

Met onze handige opdrachtmodule kiest u snel een van de meest voorkomende diensten en plaatst u een opdracht. Komt u er niet uit of twijfelt u? Dan kunt u contact opnemen.

Expert wordt gezocht

Wij zoeken een geschikte expert om u te helpen. Bij u in de buurt om u aan huis te helpen, of op afstand als de opdracht dat toelaat en u daarvoor gekozen heeft.

Hulp aan huis

Bij een opdracht aan huis komt de expert langs op een door u gekozen dag en tijd. Of, als dat kan én u dat wilt, bedient een expert uw computer op afstand alsof hij bij u thuis is.

Nederland

Bij u aan huis in heel Nederland

De bakermat van Fiksi ligt in Hengelo. In het mooie Twente, de regio die bekend staat om eigenschappen zoals betrouwbaarheid, nuchterheid en vriendelijkheid. Eigenschappen die wij belangrijk vinden bij onze dienstverlening.

Tegen die achtergrond leveren wij onze computer- en elektronicahulp aan huis in heel Nederland. Dat doen we via ons landelijke netwerk van meer dan 400 experts die onze Twentse waarden uitdragen. En dat doen ze goed want uit 1781 onafhankelijke klantbeoordelingen blijkt dat 98% van de klanten tevreden is en ons gemiddeld een 9,4 als rapportcijfer geeft.

Op afstand kunnen we u altijd helpen. Maar in het overgrote deel van de gevallen kunnen we u ook gewoon aan huis helpen. Persoonlijk, vriendelijk en betrouwbaar. Dus of u nu in de Randstad woont, of daarbuiten, onze experts staan voor u klaar. Om u snel en efficiënt te helpen. Op de Twentse manier.

Wij helpen u graag aan huis in...

Snelle hulp aan huis

Met computerhulp aan huis krijgt u de hulp van een expert die direct bij u thuis aan de slag gaat. Geen wachttijden of vervelende reistijden naar een reparatiecentrum. Snel, gemakkelijk en efficiënt.

Beschikbaar in heel Nederland

Met 400+ experts in heel Nederland kunnen we u (bijna altijd) aan huis helpen.

Vaste prijs per afspraak

Bij ons weet u vooraf precies wat de afspraak kost. Dus geen onverwacht hoge rekening achteraf.

Klanttevredenheid: 9,4

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4. U kunt dus vertrouwen op hoogwaardige service.

Snelle hulp aan huis

Klantervaringen

10

Goede ervaring

Rustige hulp.

10

Heel goed

Correct. Aardig en kundig

9

Op tijd! Beleefd en klantvriendelijk.

Als digibeet is het erg fijn als iemand een klus klaart waarbij de klant het gevoel krijgt er alle vertrouwen in te mogen hebben.